huurhuizen in de regio

Uw huurhuis op de Huurhuizen Kaart?

woningen te huur De huurhuizenkaart werkt volledig automatisch om ervoor te zorgen dat we beschikbare huurhuizen zo snel mogelijk kunnen tonen. En dit doen we dan ook supersnel. Realtime wel te verstaan. Het enige wat u dient te doen, is uw beschikbare huurhuis via Twitter te publiceren. Daarbij is het van belang dat u een link naar een website met meer informatie over het huis in uw tweet vermeldt en in uw bericht een plaatsnaam noemt. Immers, zonder plaatsnaam kunnen we de huurwoning niet op de kaart zetten. Een provincie is daarmee niet voldoende. Mensen gebruiken de Huurhuizen Kaart namelijk om lokale huurwoningen in een bepaalde gewenste straal te vinden. Een bericht met een huurhuis met alleen een provincie of bijvoorbeeld omschreven als "Ergens in Nederland" wordt daarom ook genegeerd.

Huurhuis plaatsen via Twitter

  1. Plaats uw bericht op Twitter.
  2. Vermeld de hashtag '#huurhuis' in uw bericht.
  3. Vermeld de plaatsnaam met een # in uw bericht.
    Bij voorkeur als hashtag (bv #amsterdam , mogelijk maar minder succesvol zonder: Den Haag).
  4. Plaats een (short)link naar een webadres met meer info.
Bijvoorbeeld:
Nieuw #huurhuis in #arnhem. Kerkstraat, per direct, 800p/m, geen hond. Meer info: http://bit.ly/eenlinkDe nieuws berichten zullen worden gescreend of aan alle eisen wordt voldaan en of mogelijk het bericht al via een ander Twitter bericht op de kaart is gekomen.

Huurhuis laten opvallen

Het is mogelijk uw huurhuizen extra te laten opvallen. Uw Twitter account zal dan op een aparte wijze worden gekoppeld en zullen uw berichten extra opvallen op de Huurhuizen kaart. Voor meer informatie en tarieven kunt u contact opnemen met Yocter, de ontwikkelaar van de Huurhuizenkaart.

Uw eigen huurhuizenkaart?

Wilt u zelf een eigen huurhuizenkaart op uw website? Bijvoorbeeld als makelaar of wooncorporatie? Dat kan! Neem voor de mogelijkheden en tarieven contact op met Yocter, de ontwikkelaar van Huurhuizenkaart.nl
© 2011 - 2019 Yocter - Social Media Innovator. Huizen te huur, woningen te huur, appartementen te huur. Actuele huurhuizen op huurhuizenkaart.nl